Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2020

Перший день на волі завершився арештом за підозрою в умисному вбивстві

За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою місцевому мешканцю, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому, особою, яка раніше вчинила розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 14 травня 2020 року чоловік, тільки-но відбувши 3-річне покарання за грабіж і розбій, прийшов до будинку, який знаходиться на території садового товариства і належить співмешканцю його матері.
 
Побачивши сплячого у ліжку 72-річного хазяїна, зловмисник, з метою заволодіння його майном, підняв з підлоги металеву арматуру та наніс нею не менше 20 ударів по тілу чоловіка, після чого заволодів його курткою, мобільним телефоном, електрошокером, ключами та продуктами харчування - на загальну суму  900 грн та з місця злочину зник.
 
Від отриманої відкритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку та множинних забитих ран голови потерпілий помер на місці.
 
На даний час зловмиснику повідомлено про підозру.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1678