Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2020

Викрито жінку, яка заради частини квартири вирішила замовити вбивство колишнього чоловіка з інвалідністю

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими слідчого управління за оперативного супроводу УКР ГУ НП в Донецькій області на готуванні до злочину, вчиненого на замовлення (ч. 1 ст. 14, п. 6 п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України), викрито мешканку м. Костянтинівка.
 
         
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні 2020 року жінка з метою заволодіння частиною квартири колишнього чоловіка вирішила замовити його вбивство. Знайшовши виконавця, зловмисниця передала йому фото жертви, завдаток у розмірі 5 000 грн. За її планом, чоловік мав потонути у місцевому водоймищі внаслідок «нещасного випадку».
 
15 липня 2020 року правоохоронними органами проведено імітування обстановки так званого «вбивства». Замовниці передано фотодокази та довіреність на розпорядження майном. Під час передачі останньої частини винагороди у розмірі 600 доларів США жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
На даний час вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1599