Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2020

Долю трьох поліцейських, які побили чоловіка на автовокзалі, вирішуватиме суд

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчим територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську, завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав та повноважень, які супроводжувалися насильством) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 2 січня 2020 року троє співробітників Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області та Слов’янського міжрайонного відділення Маріупольського МВ Управління поліції охорони в Донецькій області, здійснюючи обов’язки із забезпечення публічної безпеки і порядку, перебували на автовокзалі у м. Святогірську.
 
На транспортній зупинці між правоохоронцями та мешканцем м. Лимана виник конфлікт, у ході якого поліцейські нанесли кілька ударів по обличчю та тулубу потерпілого, спричинивши йому чисельні тілесні ушкодження у вигляді саден голови та спини.
 
На даний час обвинувальний акт скеровано до Слов’янського міськрайонного суду.
 
Максимальне покарання– позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1582