Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2020

Перед судом постане юнак, який налагодив збут наркотиків відразу у трьох містах

За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 20-річного мешканця м. Мирнограда, який обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах за ч. 3 ст. 307 КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку квітня 2019 року чоловік налагодив збут наркотичних та психотропних засобів шляхом розкладання так званих «закладок» на території м. Покровська, м. Мирнограда та м. Селидове. Наркоділок рекламував свою продукцію через інтернет-магазин у мессенджері «Telegram».
 
Під час одержання чергової посилки від невідомого продавця наркотиків протиправну діяльність зловмисника задокументовано та припинено, а у ході огляду отриманого «товару» виявлено та вилучено 30 поліетиленових пакетиків з амфетаміном, 9 поліетиленових пакетиків з 4 ММС, а також ЛСД, ЛСД-25 та інші наркотичні речовини, які він збирався у подальшому збути покупцям.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1530