Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2020

На Донеччині повідомлено про підозру військовому, який намагався зґвалтувати неповнолітню

За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури 32-річному військовослужбовцю повідомлено про підозру у закінченому замаху на зґвалтування неповнолітньої особи (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 152 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 15 листопада 2020 року о 08:00, неповнолітня мешканка м. Селидове провела на роботу матір та попрямувала додому. Дорогою вона помітила, що за нею йде чоловік у камуфляжному одязі. Дівчина зайшла у під’їзд, однак відкрити двері квартири не встигла, оскільки незнайомий чоловік її наздогнав та вштовхнув у помешкання, де намагався зґвалтувати.
 
На допомогу дівчинці прибігла бабуся, якій потерпіла встигла зателефонувати, тому завершити злочин нападнику не вдалося.
 
Військовослужбовця, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1479