Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2020

Трьох підозрюваних у розбійному нападі на селянина та його батька взято під варту

За клопотанням Слов’янської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом чоловікам та жінці, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу з проникненням у житло, поєднаного з насильством, яке є небезпечним для життя та здоров’я особи, та в результаті якого потерпілому заподіяно тяжкі тілесні ушкодження (ч. 4 ст. 187 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 12 листопада 2020 року двоє чоловіків 33 та 48 років на прохання знайомої 62-річної жінки приїхали «вибити» борг з мешканця м. Миколаївки. Поки спільниця чекала в автомобілі, зловмисники проникли до квартири потерпілого, де завдали йому чисельних ударів по голові та інших частинах тіла.
 
Не отримавши коштів, нападники відвезли потерпілого до будинку батька де спричинили останньому тілесні ушкодження та змусили дивитись як сина б’ють, придушують та топлять. Злякавшись побаченого, чоловік розказав, де зберігає гроші.
 
Правопорушники заволоділи 3 500 грн та 1 600 доларів США, а своїх жертв відвезли до околиці с. Високоіванівка, де, побивши молодшого з них, з місця злочину зникли.
 
Досудове розслідування триває. 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1139