Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

Викрито схрон з контрафактними підакцизними товарами, ввезеними з тимчасово окупованої території (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури у покинутому будинку у с. Костянтинівка Покровського району виявлено місце зберігання підакцизних товарів, що були незаконно ввезені з тимчасово окупованої території через лінію розмежування.
 
    
 
У рамках  проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання, транспортування, а також  збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України) проведено санкціонований слідчим суддею обшук у занедбаній будівлі.
 
У ході обшуку виявлено понад 1 тис літрів етилового спирту у пластикових ємностях, а також близько 1500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку України та з марками, що не відповідають встановленому зразку.
Загальна сума вилучених підакцизних товарів складає 160 000 грн.
 
Наразі призначено низку експертиз. Встановлюються усі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до реалізації контрафакту.
 
Досудове розслідування здійснюється співробітниками ГУ ДФС у Донецькій області за оперативного супроводу ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1337