Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2021

У Слов’янську припинено діяльність групи осіб, яка збувала метадон на території міста (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури трьом особам повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотичної сировини (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з лютого 2019 року по лютий 2021 року група осіб, до складу якої входили три мешканки м. Слов’янська віком від 28 до 53 років, збували на території міста метадон. Реалізовували «товар» за ціною 360 грн за «дозу» шляхом передавання наркотичної речовини безпосередньо замовникам. Правоохоронцями задокументовано 9 фактів збуту вказаного особливо небезпечного наркотичного засобу.
 
    
 
Під час проведення санкціонованих судом 14 обшуків за місцями мешкання фігурантів та у їх транспортних засобах виявлено та вилучено 12 згортків, ймовірно з наркотичною речовиною метадон, 32 банківські картки, 70 мобільних телефонів, 62 сім-картки, 40 100 гривень, ваги та чорнові записи.
 
Досудове розслідування здійснюється співробітниками Слідчого управління ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в Донецькій області  ДБН НПУ.
 
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюються усі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1132