Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

Заарештовано трьох мешканок Маріуполя, які до смерті забили знайому

За апеляційного реагування Лівобережної окружної прокуратури Донецьким апеляційним судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою трьом мешканкам м. Маріуполя, які підозрюються в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, вчинених групою осіб (ч.2 ст.121 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі 23 березня 2021 року троє жінок із неповнолітньою знайомою вживали алкогольні напої у приватному будинку однієї з них. Під час застілля між жінками виникла сварка, у ході якої троє правопорушниць 24, 21 та 15-років напали на 43-річну потерпілу, спричинивши їй чисельні удари по всьому тілу.
 
Через деякий час зловмисниці витягли жінку на подвір’я, де продовжили побиття. Після того, як остання втратила свідомість, підозрювані намагались позбутись її тіла, але їм це не вдалось і вони викликали швидку допомогу.
 
Від отриманих чисельних травм потерпіла через троє діб померла у лікарні.
 
Наразі троє підозрюваних перебувають у слідчому ізоляторі.
 
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1044