Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2021

На Донеччині двох патрульних викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом працівникам сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні  неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
          
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 11 вересня 2021 року 40-річний та 36-річний правоохоронці, у ході патрулювання вулиць м. Дружківки, зупинили автомобіль ВАЗ 2107. Під час перевірки документів у водія, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. За не складання адміністративного протоколу поліцейські вимагали у чоловіка неправомірну вигоду у розмірі 15 000 грн.
 
Після одержання хабаря правоохоронців затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську за оперативного супроводу ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях.
 
 
Відділ інформаційної політики
   Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1687