Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2023

Троє загиблих та шестеро поранених внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Костянтинівці – прокурори фіксують злочини держави-агресора

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).
За даними слідства, вранці 28 січня 2023 року армія держави-агресора нанесла ракетний удар по житловому кварталу у м. Костянтинівці.
 
          
 
Внаслідок атаки окупаційних військ загинули двоє чоловіків віком 33 та 70 років, а також 36-річна жінка. Крім того 6 містян отримали травми різного ступеня тяжкості. Наразі їх доставлено до лікарні, де їм надається кваліфікована допомога.
 
        
 
Пошкоджено 4 багатоповерхівки, мотель, у яких від уламків снаряду та вибухової хвилі повибивало вікна, шибки та двері. Також зруйновано гаражі та 7 цивільних автомобілів.
 
         
 
На місці працюють правоохоронці та рятувальники. Точна кількість постраждалих уточнюється.
 
Прокурори на місцях продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ.
 
Досудове розслідування триває.
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1103