Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2023

Обвал даху та металево-бетонних конструкцій на енергетичному підприємстві – прокурори з'ясовують обставини загибелі жінки та поранення трьох працівників

За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч. 2 ст. 272 КК України).
7 липня 2023 року, близько 23:10, стався обвал покрівлі та декількох поверхів об’єкта критичної інфраструктури у м. Кураховому. Через руйнування металево-бетонних конструкцій під завалами опинилися люди. Під час пошуково-рятувальних робіт виявили тіло 46-річної співробітниці.
 
       
 
Крім того, до лікарні доставлено трьох працівників нічної зміни віком від 43 до 58 років з відкритою черепно-мозковою травмою, переламами ребер та забоями. Також кваліфікована медична допомога надається жінці, яка перебуває в передінфарктному стані.
 
       
 
За попередніми даними, дах обвалився внаслідок минулих атак держави-агресора на це підприємство. Нині перевіряється факт допуску працівників до роботи в аварійних умовах. Проводяться першочергові слідчі дії для встановлення всіх обставин події.
 
На місці продовжують працювати рятувальники, прокурори та поліцейські. Під завалами можуть перебувати ще двоє людей.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 952