Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2016

Додатковий набір заяв від громадськості для формування Консультативної ради

Прокуратурою Донецької області у липні поточного року прийнято рішення про створення Консультативної ради, метою якої є здійснення громадського контролю за станом законності і дотримання правопорядку в Донецькій області тощо.
 
Інформацію про запрошення представників об’єднань громадян, правозахисних, благодійних, профспілкових організацій, засобів масової інформації, науковців, інших представників інститутів громадянського суспільства, які є громадянами України, прийняти участь у створенні Консультативної ради прокуратури Донецької області опубліковано на офіційному сайті.
 
На теперішній час, до прокуратури області надано недостатню кількість заяв представників громадськості для формування Консультативної ради. Крім того, вказані представники є мешканцями лише міста Маріуполя, що суперечить основним завданням Консультативної ради та не може об’єктивно відображати позицію усієї громади Донеччини.
 
У зв’язку з цим, прокуратура області оголошує додатковий набір заяв від громадськості для формування Консультативної ради.
 
Для вступу до Консультативної ради необхідно подати наступні документи: 
- заява у довільній формі на ім’я прокурора області;
- копія документу, що посвідчує особу;
- біографічна довідка (довільна форма);
- у разі делегування в Раду представника інституту громадського суспільства – рішення керівника цього інституту про делегування особи, посвідчене печаткою (у разі наявності);
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадського суспільства.
 
Вказані документи можна подати до відділу з питань розгляду листів та прийому громадян прокуратури Донецької області до 31 жовтня 2016 року за адресою: м. Маріуполь, вул. Університетська, 6.
 
Про дату першого засідання Ради із зазначених питань буде повідомлено після закінчення терміну подачі документів.
           
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2370