Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2017

У Краматорську судитимуть двох чоловіків, обвинувачуваних у вбивстві товариша та прихованні трупу

Краматорською місцевою прокуратурою погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України стосовно двох приятелів, які разом із третім співучасником забили до смерті свого товариша.
 
Ця подія сталася 9 жовтня поточного року. Троє чоловіків під час вживання спиртних напоїв посварились з четвертим та почали бити його руками і ногами, а коли потерпілий впав на підлогу, продовжили його лупцювати, а один із «друзів» навіть стрибав по тулубу та шиї жертви.   
 
Від поєднаної травми голови, шиї і грудної клітини, переломів кісток черепа і  ребер 34-річний чоловік помер на місці, а зловмисники з метою приховання злочину закопали труп вбитого на подвір’ї.
 
Про місцезнаходження трупу і прізвища учасників рокового застілля правоохоронці дізнались із передсмертної записки одного із подільників - 26-річного чоловіка, який не витримав докорів сумління та покінчив життя самогубством.
 
На даний час досудове розслідування завершено. Двом обвинувачуваним загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.
 
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2545