Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2018

Інженер товариства з обмеженою відповідальністю, через дії якого з державного бюджету безпідставно витрачено понад 113 тис грн, опинився на лаві підсудних

Установлено, що за результатами публічних закупівель між    Департаментом капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір-підряду щодо капітального ремонту приміщень «Нікольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. А.Д. Якименка» на загальну суму понад 17,2 млн грн.
 
Під час досудового розслідування було встановлено, що інженер виробничо-технічного нагляду організації, яка здійснювала контроль за веденням вищевказаних будівельних робіт, підписав акти виконаних робіт, в які було внесені відомості щодо виконаних робіт, які фактично не проведено та не використано будівельні матеріали.
 
Таким чином, вищезазначена недбалість службової особи призвела до незаконної та завищеної виплати понад 113 тис грн з державного бюджету виконавцю ремонтних робіт.
 
Під процесуальним керівництвом Нікольського відділу Волноваської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні та за його результатами  до суду направлено обвинувальний акт за ч. 1 ст. 367 КК України для розгляду по суті.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2181