Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2018

У Слов’янську завершено розслідування у справі про надання хабара командиру батальйону патрульної поліції

Слов’янською місцевою прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою дій з використанням службового становища) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у липні поточного року 39-річний мешканець м. Києва, будучи представником однієї з торговельних мереж, перебуваючи у м. Слов’янську, вирішив прискорити процес узгодження з керівництвом поліції дозвільних документів на розміщення у місті нового об’єкту торгівлі, а саме – погодження проекту і схеми організації дорожнього руху у певному районі, місць для паркування транспортних засобів тощо.
 
З цією метою чоловік запропонував та надав неправомірну вигоду у розмірі 10 000 грн командиру батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Управління патрульної поліції в Донецькій області Департаменту патрульної поліції НП України.
 
Під час передачі грошових коштів зловмисника викрито в кабінеті  начальника відділення безпеки дорожнього руху. Вказані кошти виявлено та вилучено.
 
На даний час розслідування завершено.  
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області      
 
 
 

кількість переглядів: 2055