Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2018

Прокурор Донецької області провів прийом громадян у Бахмутській установі виконання покарань

Прокурор Донецької області Євген Бондаренко провів особистий виїзний прийом громадян у Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань №6» Південно-Східного межрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробацій Міністерства юстиції України, де на даний час перебувають понад 700 осіб.
 
            
 
Зокрема прокурор області перевірив умови утримання громадян, відносно яких судом на період досудового та судового розслідувань обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, у тому числі - пости режимного корпусу та камери, де утримуються неповнолітні.
 
            
 
Спільно з адміністрацією установи Євген Бондаренко проінспектував медичну та господарчу частини, банно-пральний комбінат та перевірив санітарний стан інших побутових приміщень. Особливу увагу було приділено перевірці заходів щодо дотримання адміністрацією норм чинного законодавства з прав людини.
 
            
 
Під час особистого прийому Євген Бондаренко прийняв 7 в’язнів, у тому числі трьох неповнолітніх. Найголовніші питання, що їх цікавили, стосувались умовно-дострокового звільнення та порядку оскарження судових вироків. По кожному з питань прокурором Донеччини були надані вичерпні відповіді з роз’ясненням законодавства та рекомендаціями щодо скорішого вирішення проблем.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2598