Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2018

У Маріуполі підозрюваному в подвійному вбивстві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури № 2 Іллічівським районним судом м. Маріуполя обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою місцевому мешканцю, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що вранці 14 листопада 29-річний, раніше судимий за розбійний напад чоловік, перебуваючи за місцем мешкання колишньої дружини, у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів наніс їй та своєму знайомому, який перебував поряд з жінкою в якості її нового обранця, по декілька ударів ножем в область тулубу.
 
Від отриманих колото-різаних поранень потерпілий помер на місці, а екс-дружина підозрюваного – у кареті швидкої допомоги. У жінки залишилось четверо дітей у віці від двох з половиною до десяти років, молодший з яких є спільною дитиною подружжя.
 
На теперішній час чоловіку повідомлено про підозру в умисному скоєнні подвійного вбивства та його поміщено за грати строком на 60 діб.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2093