Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

10 років за ґратами стали покаранням за спричинення людині смертельних травм

Дружківський міський суд оголосив вирок у справі неодноразово судимого місцевого мешканця, який обвинувачувався у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
У ході судового розгляду встановлено, що у ніч на 1 червня 2017 року 39-річний чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп′яніння, посварився з товаришем, якого звинуватив у невиконанні боргових зобов’язань. Під час з’ясування стосунків раніше судимий чоловік наніс 64-річному опонентові близько 10 ударів руками і ногами в область голови, тулубу та кінцівок, спричинивши переломи кісток черепа, ребер, множинні крововиливи та забій головного мозку.
 
Наступного дня потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, а його кривдника було встановлено та заарештовано.
 
Після аналізу та оцінки усіх доказів, наданих публічним обвинуваченням, яке підтримував Дружківський відділ Краматорської місцевої прокуратури, суд визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2236