Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2018

Прокуратура вживає заходів щодо припинення незаконної торгівлі нафтопродуктами на узбіччі автошляхів

Дружківським відділом Краматорської місцевої прокуратури спільно з Дружківським відділенням поліції Краматорського відділу поліції Головного управління НП в Донецькій області проведено рейди з виявлення місць нелегальної реалізації нафтопродуктів на території м. Дружківка.
 
      
 
Установлені два факти продажу фізичними особами без наявності дозвільних документів  паливно-мастильних матеріалів, зокрема бензину марки А-92, з автомобілів, припаркованих на узбіччі проїзної частини.
 
Протиправну діяльність торговців припинено, ємності для паливно-мастильних матеріалів вилучено.  
 
За вказаними фактами складено протоколи про скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП, та відповідні матеріали спрямовані до Дружківського міського суду для притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.
 
Додатково: покаранням за вказане правопорушення є накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.
 
 
 Прес-служба прокуратури Донецької області
                         
 

кількість переглядів: 1892