Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Прокуратура контролює хід розслідування за фактом перешкоджання господарській діяльності організації інвалідів

Краматорською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру особі, яка своїми протиправними діями умисно перешкоджала законній господарській діяльності, що здійснювалась на території одного з ринків м. Краматорська громадською організацією інвалідів.
  
                
 
Установлено, що торговельно-виробничою фірмою у рамках розпочатого співробітництва збудовано та передано в безкоштовне користування громадській організації Жінок-інвалідів північного Донбасу 4 торгових місця на ринку для продовольчих і господарчих товарів. Однак 1 жовтня 57-річний  приватний підприємець, який також здійснює свою господарську діяльність у вказаному районі, переслідуючи мету незаконного обмеження інвалідам їх «бізнесу», надав вказівку двом чоловікам провести демонтаж вказаних торгових місць. Протиправні дії виконавців припинено після втручання поліції, проте наступного дня металеві конструкції було повністю демонтовано.
 
В результаті протиправних дій зловмисника власнику торгових об’єктів спричинено значну матеріальну шкоду, та обмежено законну господарську діяльність громадської організації інвалідів.
 
Досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) та ст. 356 (самоправство) КК України триває під процесуальним керівництвом заступника керівника Краматорської місцевої прокуратури.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2000