Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

Мешканці Мар’їнського району загрожує до 4 років ув’язнення за спробу підкупити поліцейського

Мар’їнським відділом Волноваської місцевої прокуратури спрямовано до Мар’їнського районного суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369 (незакінчений замах на пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України стосовно 41-річної мешканки с. Костянтинівка Мар’їнського району.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 16 листопада вказана особа, перебуваючи у службовому кабінеті дільничного офіцера поліції Мар’їнського відділення поліції Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області, намагалася надати йому неправомірну вигоду у розмірі 1 000 грн за непритягнення її до відповідальності за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) КК України, оскільки напередодні за адресою проживання обвинуваченої поліцейськими задокументовано функціонування незаконного пункту прийому металобрухту.
 
За замах на надання хабара працівнику поліції правопорушниці загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2106