Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2018

Чоловіку повідомлено про підозру у незаконній порубці сосен на території Національного природного парку «Святі гори»

Лиманським відділом Слов’янської місцевої прокуратури здійснюється  процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України, а саме незаконної порубки дерев на території природно-заповідного фонду України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у вересні 2018 року 36-річний мешканець Лиманського району без передбаченого законом дозволу, знаходячись на території Краснолиманського лісництва Державного підприємства «Лиманське лісове господарство», яке входить до складу Національного природного парку «Святі гори», умисно здійснив незаконну порубку 20 дерев породи «сосна звичайна». 
 
Своїми діями чоловік заподіяв державі істотну матеріальну шкоду. Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.
 
Досудове розслідування триває.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2112