Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Прокурори Донеччини взяли участь у навчально-методичному семінарі з підвищення професійного рівня

23 та 26 листопада у прокуратурі Донецької області, в м. Маріуполі та у Краматорській місцевій прокуратурі відбувся навчально-методичний семінар з підвищення професійного рівня прокурорів - «Школа публічного обвинувача».
 
            
   
Участь у заході взяли судді Донецького апеляційного суду, прокурори обласної та місцевих прокуратур, відповідальні за даний напрям роботи, а також молоді спеціалісти.
 
Відкриваючи семінар, заступник прокурора Донецької області Наталія Бойко зазначила, що «Школа публічного обвинувача» - це неодмінна умова підвищення кваліфікації прокурорів, можливість обговорити у живому діалозі актуальні питання кримінального судочинства.
 
                 
   
З окремими питаннями підтримання публічного обвинувачення у суді, оскарження судових рішень у кримінальних провадженнях виступили працівники галузевого управління, а прокурори місцевих прокуратур вирішили практичні завдання щодо застосування кримінального та кримінального процесуального законів.     
 
 
Також обговорювались основні типові порушення вимог кримінального та кримінального процесуального законодавства, які виникають при оскарженні прокурорами судових рішень в апеляційному та касаційному порядках, задля їх уникнення в майбутньому.         
 
По закінченню учасники заходу обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямку.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1898