Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

Удар каменем, що призвів до смерті чоловіка, може коштувати обвинуваченому 10 років ув’язнення

Краматорською місцевою прокуратурою погоджено та спрямовано  до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 23 вересня 38-річний мешканець Слов’янського району, перебуваючи на одній із вулиць м. Краматорська, посварився із знайомим чоловіком. У ході конфлікту зловмисник підняв з землі камінь та з відстані близько двох метрів умисно кинув його в голову опонентові, а коли той знепритомнів і впав на землю, покинув місце злочину.
 
Лікарі діагностували у 46-річного потерпілого  закриту гостру черепно-мозкову травму з забоєм головного мозку та закритий багатоуламковий  перелом лівої тім'яно-скроневої зони з переходом на основу черепа. Через сутки чоловік помер у лікарні, а підозрюваного за клопотанням прокуратури було заарештовано.
 
Наразі розслідування завершено. Подальшу долю обвинуваченого вирішить суд. За санкцією статті чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.
                               
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2771