Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Прокурор затримав чоловіка, який серед білого дня пограбував 12-річну дитину

1 грудня, близько 14:00, прокурор Красноармійської місцевої прокуратури Віталій Власенко, перебуваючи  біля зупинки громадського транспорту у місті Мирноград, помітив, як до неповнолітнього хлопчика, який збирався скористуватися послугами банківського терміналу, підійшов невідомий чоловік, вихопив з рук у дитини грошові кошти у сумі 200 грн та почав тікати. 
 
З метою припинення злочинних дій правопорушника 25-річний прокурор самотужки наздогнав і затримав його, після чого викликав на місце події співробітників поліції. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 27-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.
 
Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України.
 
Зловмисника, який намагався розбагатіти за рахунок 12-річного хлопчика, затримано у  порядку ст. 208 КПК України та на даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.                        
 
   Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2629