Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Заарештовано чотирьох підозрюваних у розбійному нападі на пункт «Національної лотереї»

За клопотанням Добропільського відділу Костянтинівської місцевої прокуратури Добропільським міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чотирьом чоловікам, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
Нагадаємо, 1 грудня до поліції від касира пункту «Національної лотереї», розташованого у м. Білозерському, надійшло повідомлення про те, що близько 04:00 до закладу увірвались четверо невідомих чоловіків. Погрожуючи електрошокером та предметами, зовні схожими на металеву та дерев’яну біти, нападники змусили жінку віддати їм усі наявні у касі грошові кошти – на загальну суму 10 000 грн, після чого покинули приміщення на автомобілі марки «KIA Rio».
 
Завдяки вжитим заходам розшукуваний транспортний засіб було виявлено на автошляху до м. Добропілля. На законні вимоги працівників поліції зупинитись, зловмисники відповіли збільшенням швидкості руху та під час небезпечного маневрування намагались пошкодити поліцейський автомобіль.
 
З метою зупинки транспортного засобу втікачів, на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні застосували вогнепальну зброю.
 
На теперішній час трьом мешканцям м. Білицьке віком від 27 до 33 років та 35-річному мешканцю м. Родинське повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.
 
Досудове розслідування триває.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1873