Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

На півдні Донецької області місцевою прокуратурою викрито діяльність 6 незаконних автогазозаправних станцій

Волноваською місцевою прокуратурою з метою протидії нелегальної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів ініційовано створення спільної робочої групи із складу представників правоохоронних, контролюючих органів та органів місцевого самоврядування.
 
«За результатами візуального обстеження об’єктів та аналізу отриманої інформації встановлено факти незаконної діяльності 6 автогазозаправних станцій на території Волноваського, Нікольського районів та м. Вугледар. Суб’єкти господарювання здійснювали свою діяльність без дозволів на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки і на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та у порушення вимог земельного законодавства.
 
За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження відповідно за ч. 1 ст. 241 та ч. 1 ст. 272 КК України. Під час досудового розслідування встановлюються підстави для представництва інтересів держави у суді та зупинення діяльності незаконних АГЗС», - повідомив голова робочої групи, заступник керівника Волноваської місцевої прокуратури Роман Авдан.
 
                          Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2205