Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

На Донеччині продовжується боротьба із незаконними АЗС

Завдяки вжитим прокуратурою Донецької області координаційним заходам налагоджено роботу  правоохоронних органів та контролюючих органів із запобігання та протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області.
 
          
 
На теперішній час розпочато понад 70 кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. ст. 197-1, 241, 272 та інших статей КК України за фактами незаконної діяльності АЗС та автогазозаправних пунктів.
 
          
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, яке здійснюється прокурорами місцевих прокуратур,  під час досудового розслідування встановлені порушення в діяльності 67  автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, пов’язані у тому числі з відсутністю  необхідних дозволів на експлуатацію та виконання робіт підвищеної небезпеки, паспортів на ємності, відомостей на обслуговування ємностей і колонок тощо.
 
Наразі вживаються заходи щодо припинення незаконної діяльності цих об’єктів.
 
Так, на сьогодні вже припинено незаконну діяльність семи нелегальних АЗС, які діяли без відповідних дозволів у містах Маріуполь, Констянтинівка, Торецьк, Вугледар та Бахмутському і Мар’їнському районах.
 
Робота на цьому напрямку триває.
 
 
                         Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1902