Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

На Донеччині судитимуть водія, який, будучи у нетверезому стані, скоїв смертельну ДТП

Прокуратурою Донецької області до Краснолиманського міського суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт  за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо воно спричинило смерть потерпілого) КК України стосовно 56-річного водія, який, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, збив велосипедистку.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 15 грудня 2017 року нетверезий чоловік, керуючи автомобілем марки «БОГДАН 211040» у м. Лимані, порушив вимоги п.12.3 Правил дорожнього руху України – а саме - не спостерігаючи за дорожньою обстановкою, діючи необережно, не вжив заходів щодо зниження швидкості, в результаті чого скоїв наїзд на жінку-велосипедиста. Внаслідок злочинної самовпевненості водія потерпіла 1955 року народження померла на місці події.
 
На теперішній час досудове розслідування завершено.
 
Обвинуваченому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.
 
                         Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2397