Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2018

Власнику мережі нелегальних АЗС повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення

Красноармійською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру підприємцю Великоновосілківського району, який здійснював незаконну діяльність з реалізації зрідженого газу та паливно-мастильних матеріалів.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у липні 2017 року 60-річний чоловік самовільно встановив модульні багатопаливні автозаправні станції та газозаправні пункти в с. Старомлинівка, с. Іскра, смт. Велика Новосілка, на яких по теперішній час допускав виконання робіт з прийому, зберігання та відпуску нафтопродуктів і пропан-бутану, заправлення вказаним паливом автомобілів і балонів споживачів,  експлуатацію резервуарів для зберігання нафтопродуктів та паливо-роздавальних колонок і ємностей, які відносяться до робіт підвищеної небезпеки.
 
Свою діяльність підприємець вів без дозвільних документів Головного управління Держпраці у Донецькій області, крім того, не забезпечивши додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці.
 
Дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що створило загрозу настання інших тяжких наслідків) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права займатися певною діяльністю.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2430