Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2018

Трійцю підозрюваних у пограбуванні та розбійному нападі на мешканців Дружківки заарештовано

Під процесуальним керівництвом Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 та ч. 3 ст. 187 (грабіж та розбій, вчинені за попередньою змовою групою осіб, поєднані з проникненням у житло) КК України.
 
Установлено, що вранці 30 листопада двоє мешканців м. Дружківки 45 та 49 років проникли через паркан на територію домоволодіння літнього подружжя. Завдавши власникам житла кілька ударів по голові заздалегідь заготовленою палицею та погрожуючи вбивством із вогнепальної зброї, зловмисники зв’язали жінці руки пластиковим хомутом та стали вимагали відати їм грошові кошти. Коли ж побачили, що її чоловіку вдалось від них втекти - покинули місце злочину.
 
Окрім цього, 3 грудня, приблизно о 23:00, молодший із зловмисників, разом зі  ще одним, 46-річним приятелем, озброївшись тією ж палицею, увірвались до квартири знайомого чоловіка та, подавивши його опір, відкрито заволоділи мобільним телефоном і грошовими коштами, спричинивши матеріальну шкоду на суму 300 грн.
 
Наступного дня усю трійцю було встановлено та затримано.
 
На даний час судом за клопотанням прокуратури одному з підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а двом його спільникам – арешт  із можливістю внесення застави у розмірі 57 630 грн для кожного.
 
Досудове розслідування триває.
 
                          Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1665