Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2018

Справу про хуліганство, вчинене двома відпочиваючими у місті Святогірську, передано до суду

Прокуратурою Донецької області завершено досудове розслідування стосовно двох чоловіків, які  обвинувачуються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.
 
Установлено, що 26 серпня поточного року 66-річний директор одного з комунальних підприємств в компанії 35-річного засновника громадської організації та інших приятелів проводили дозвілля в одному з кафе на березі р. Сіверський Донець у м. Святогірську. Близько 20:15, діючи з явною неповагою до суспільства, чоловіки вчинили конфлікт з клієнтом човнової станції, під час якого висловлювались  нецензурною лайкою, вимагали сплатити їм грошові кошти за користування човном та погрожували фізичною розправою і вбивством, приставивши до  скроні 33-річного потерпілого предмет, схожий на пістолет «ПМ».
 
Заспокоїти правопорушників вийшов 32-річний працівник станції, та у відповідь на своє зауваження отримав від одного з хуліганів два удари кулаком в область щелепи та шиї.
 
На даний час провину правопорушників слідством доведено і обвинувальний акт прокуратурою скеровано до суду для розгляду по суті.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 
 
                         Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1831