Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2019

Підозрюваному в умисному вбивстві літньої жінки обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури №1 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
Установлено, що 5 січня мешканка м. Маріуполя заявила про зникнення матері свого колишнього чоловіка, з якою вона проживала в одному будинку. Завдяки оперативно-розшуковим заходам, вжитим правоохоронцями, місцезнаходження зниклої встановлено – її труп знайдено у колодязі теплотраси.
 
У скоєнні вбивства 75-річної жінки обґрунтовано підозрюється новий коханець заявниці. Слідчі з’ясували, що чоловік посварився із свекрухою останньої та накинувся на неї з ножем, спричинивши близько 5 ударів в область черевної порожнини та лівого плеча,  від яких потерпіла померла.
 
З метою приховання слідів злочину зловмисник замотав тіло убитої жінки у килим та на санчатах вивіз до колодязя мережі теплотраси, де його і заховав.
 
На теперішній час затриманому повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного злочину. До завершення досудового розслідування він перебуватиме у слідчому ізоляторі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2012