Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2019

60 діб під вартою: за клопотанням прокуратури підозрюваному в розбійному нападі на магазин обрано запобіжний захід

Димитрівським міським судом задоволено клопотання Красноармійської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк до 60 діб чоловіку, який підозрюється у розбійному нападі на один з магазинів у м. Мирнограді.
 
18 січня 2019 року, приблизно о 15:50, 30-річний місцевий мешканець, який у червні 2018 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував 7-річне покарання за розбійний напад, одягнувши на голову балаклаву, увійшов до торговельного залу магазину та приставив до горла його власниці ніж. Погрожуючи вбивством, зловмисник  став вимагати у жінки грошові кошти. Остання сприйняла погрози цілком реально та віддала нападнику 500 грн. Забравши «здобич», нападник  здійснив спробу покинути магазин, але був затриманий одним з відвідувачів та переданий правоохоронцям.
 
Дії чоловіка кваліфіковані за ч.2 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для життя та здоров`я особи, яка зазнала нападу) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2202