Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2019

Зловмисницю, яка робила метадонові «закладки» у м. Словянську, на 7 років відправлено за ґрати

За якісного публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Слов’янська місцева прокуратура, місцеву мешканку, обвинувачувану у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених   ч. 1, 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, незаконний збут наркотичного засобу та теж саме діяння, вчинене повторно) КК України, засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Більше року тривав судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 32-річної жінки у двох епізодах незаконного збуту у серпні 2017 року наркотичного засобу  -  метадону шляхом «закладки» на території м. Слов’янська. За свій «товар» зловмисниця отримала грошові кошти у сумі 1500 грн. 
 
Незважаючи на заперечення стороною захисту та самою обвинуваченою її провини, прокуратурою надано докази, дослідивши які, суд визнав жінку винною в інкримінованих злочинах.
 
Додатково: слід зазначити, що у 2014 році до  вказаної громадянки, яка на той час була визнана неосудною, були застосовані примусові заходи медичного характеру за вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Проте, як показав час, на шлях виправлення вона не стала, вчинила нові злочини у сфері незаконного обігу наркотиків і оскільки у 2017 році була визнана осудною – нарешті отримала реальне покарання.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2162