Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

Підозрюваного у розбійному нападі на літнє подружжя поміщено до слідчого ізолятору

Тримання під вартою строком на 60 діб – такий запобіжний захід обрано судом стосовно чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України, тобто у розбійному нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із проникненням до житла та погрозою застосування насильства.
 
Подія сталася 1 лютого у м. Соледарі Бахмутського району Донеччини. О восьмій годині ранку до квартири, де мешкає подружжя пенсіонерів, постукав незнайомий чоловік та, представившись співробітником поліції, наказав відчинити двері. Потрапивши до оселі, зловмисник вимагав віддати йому грошові кошти та коштовності, погрожував ножем та спричинив тілесні ушкодження власнику квартири та його дружині, завдавши їм по кілька ударів руками і ногами. Сприйнявши погрози вбивством як цілком реальні, подружжя віддало нападнику грошові кошти у сумі 600 грн та шкатулку з біжутерією. 
 
На теперішній час зловмисника, який відібрав останні гроші у літніх людей, встановлено. Ним виявився місцевий мешканець, тричі судимий за крадіжки, грабежі та розбої, який 25 січня звільнився з Кіровської виправної колонії по відбутті строку останнього покарання.
 
Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні інкримінованого злочину. За поданим до суду клопотанням Артемівської місцевої прокуратури, до завершення досудового розслідування підозрюваний перебуватиме за гратами.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 
 

кількість переглядів: 2070