Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

Маріупольська місцева прокуратура №1 домоглась стягнення з підприємства понад 1,1 млн грн штрафних санкцій за порушення строків поставки меблів до шкіл

Рішенням Господарського суду м. Києва задоволено позовні вимоги Маріупольської місцевої прокуратури №1 про стягнення з підприємства штрафних санкцій за порушення строків поставки меблів до навчальних закладів м. Маріуполя.
 
У ході реалізації конституційної функції представництва інтересів держави в суді прокуратурою встановлено, що 2018 року між Департаментом освіти Маріупольської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір щодо поставки комплектів шкільних меблів для загальноосвітніх навчальних закладів на загальну суму понад 7 млн грн.
 
У порушення умов договору постачальник не виконав зобов’язання у визначений строк, що стало підставою для нарахування останньому з боку замовника штрафних санкцій у розмірі 20% від ціни непоставленого у строк товару, а саме – понад 1,1 млн грн, та звернення прокуратури до суду в інтересах держави в особі Департаменту освіти Маріупольської міської ради з позовом до підприємства про стягнення зазначеної суми.
 
Прокуратура Донецької області

кількість переглядів: 2326