Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

Водій, який у центрі Маріуполя в’їхав на зупинку громадського транспорту, внаслідок чого двоє людей зазнали травм, постане перед судом

Прокуратурою Донецької області до Жовтневого районного суду м. Маріуполя спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України стосовно місцевого мешканця, в результаті порушення яким Правил дорожнього руху травмувалися двоє пішоходів.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 8 грудня 2018 року обвинувачений, не маючи посвідчення водія, проте перебуваючи за кермом  автомобіля «Mitsubishi», не розрахував безпечну швидкість керованого ним транспортного засобу з урахуванням стану та конфігурації проїжджої частини, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту.
 
В результаті ДТП жінці 1990 р.н. та чоловіку 1982 р.н. заподіяно тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.
 
Наразі досудове розслідування завершено.
 
Довідка: санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2256