Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2019

Закінчено досудове розслідування за фактом вбивства чоловіком коханої жінки на ґрунті неприборканих ревнощів

Красноармійською місцевою прокуратурою до Селидівського міського суду спрямовано для розгляду по суті обвинувальний акт за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України стосовно 58-річного чоловіка, який з ревнощів вбив кохану жінку.
Подія датована 22 листопада 2018 року. Мешканець м. Українська прийшов у гості до своїх знайомих, які проживали у цивільному шлюбі. Під час застілля гість запропонував жінці переїхати жити до нього, оскільки він давно має до неї любовні почуття, але остання відмовила і він, розлютившись, накинувся на неї з кулаками. Жінка намагалась сховатись від нападника в інших кімнатах і навіть у під’їзді, проте він усюди наздоганяв її та бив.
 
Чимало ударів дісталось від знахабнілого залицяльника і хазяїну квартири, який робив спроби захистити від нього свою співмешканку.
 
У подальшому, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, трійця пішла відпочивати. А коли гість прокинувся і побачив, що кохана уві сні обіймає свого цивільного чоловіка, стягнув її з ліжка на підлогу та завдав ще понад 20 ударів по голові і тулубу кулаками та ніжкою від табурета. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці, а ревнивець з місця злочину втік.
 
Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2143