Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2019

Чоловіка, винного у спричиненні смертельних травм товаришеві, на 8 років відправлено за ґрати

За якісного публічного обвинувачення, яке підтримувала в Іллічівському районному суді м. Маріуполя Маріупольська місцева прокуратура №1, 40-річного правопорушника визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
Установлено, що 2 квітня 2018 року вказаний чоловік та двоє його товаришів вживали спиртні напої в його гаражі. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, друзі посварились, а згодом розпочали бійку, у ході якої один з гостей наніс хазяїну удар металевою трубою по спині. Не стерпівши цього, чоловік закрив його в оглядовій ямі, а коли через деякий час відчинив кришку, «бранець» схопив його за ноги та стягнув донизу.
 
Продовжуючи чинити опір 37-річний опонент застосував до власника гаражу електричний дріт, що перебував під напругою, після чого останній, наніс близько 40 ударів руками і ногами по усьому тілу потерпілого, після чого пішов додому.
 
Повернувшись до гаражу пізніше, він перевірив стан побитого, який,  на його думку, був без тями та витягнув його із ями на канапу. А вже наступного дня, впевнившись, що потерпілий мертвий, вивіз його труп на автомобілі в район приватного сектору неподалік від місця проживання потерпілого де його зранку знайшли пересічні громадяни.
 
За вироком суду, найближчі 8 років засуджений проведе за гратами.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1712