Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2019

Ювенальний прокурор зустрілась зі студентами Азовського морського інституту Національного університету «Одеська морська академія»

З метою профілактики злочинності серед неповнолітніх та ознайомлення молоді з діяльністю органів прокуратури прокурор відділу ювенальної юстиції прокуратури Донецької області Альона Чуб зустрілась зі студентами Азовського морського інституту Національного університету «Одеська морська академія».
 
 
              
 
 
У ході зустрічі доповідач ознайомила студентів з функціями прокуратури як державного органу та основними напрямками роботи відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 
 
Зокрема, висвітлено тему загальних правил кримінального провадження та особливостей відповідальності неповнолітніх за скоєні правопорушення, обговорено підстави та вік, з якого настає кримінальна відповідальність, види правопорушень, які найчастіше вчинюються неповнолітніми та види покарань, які можуть бути застосовані до вказаної категорії осіб з наслідками їх застосування.
 
 
 Також студентам роз’яснені питання щодо застосування запобіжних заходів та особливостей надання правової допомоги неповнолітнім під час їх затримання та проведення досудового розслідування.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1782