Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

Покарав за споювання дружини: суд розгляне справу про спричинення зятем смертельних травм власній тещі

Красноармійською місцевою прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, яке спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що 12 грудня 2018 року 54-річна мешканка м. Родинське знаходилась у своїй квартирі, де разом із співмешканцем та 28-річною донькою вживала спиртні напої.
 
Близько восьмої години вечора до оселі завітав 32-річний зять хазяйки, який теж був напідпитку. Чоловіку не сподобалось, що його дружина протягом усього дня вживає з матір’ю спиртне та вчинив з цього приводу чималу сварку. У ході з’ясування стосунків чоловік завдав тещі не менше п’яти ударів кулаками і ногами в область голови та грудної клітини,  спричинивши забиту рану голови, численні переломи ребер, розриви легень та травматичний шок. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла наступного ранку в себе вдома.
 
Наразі досудове розслідування завершено.
 
За скоєння зазначеного злочину обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2065