Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2019

Завершено досудове розслідування за фактом декларування недостовірної інформації колишнім пожежним

Маріупольською місцевою прокуратурою №2 спрямовано до Іллічівського районного суду м. Маріуполя обвинувальний акт за ст.3661 (декларування недостовірної інформації) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, 31-річний водій однієї з пожежно-рятувальних частин 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Донецькій області після звільнення з пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області наприкінці 2017 року не подав протягом 2018 року декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, незважаючи на письмове повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції. При цьому жодних пояснень щодо поважності причин неподання декларації не надав.
 
Наразі досудове розслідування завершено.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 2118