Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

На лаві підсудних опинились наркоділки, які збували наркотики, ховаючи їх у пачках з-під чіпсів, лікарських трав та парфумів

Дружківським відділом Краматорської місцевої прокуратури погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України  стосовно двох місцевих мешканців, які вже мають за плечима чималий досвід перебування у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у липні-вересні 2017 року 38-річний раніше судимий чоловік збув 6 покупцям наркотичний засіб канабіс, отримавши з продажу грошові кошти на загальну суму 3 200 грн. Задля конспірації злочинних дій зловмисник розфасовував наркотики по пакетах, які у подальшому ховав у пачки з-під чіпсів, аптечні коробки з-під лікарських трав та навіть в упаковки з-під парфумів. 
 
За попередньою домовленістю, в протиправній діяльності брав участь і його, також раніше судимий, 27-річний «колега», який, зокрема, постачав клієнтам «товар», заздалегідь запакований у паперові згортки та скріплений прищіпками для білизни, викидаючи його з вікна квартири, розташованої на 6 поверсі.
 
Наразі досудове розслідування злочинної діяльності винахідливих наркоділків завершено. Цього разу вони можуть потрапити у місця позбавлення волі на строк від шести до десяти років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1968