Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2019

17-річного юнака арештовано за підозрою у торгівлі наркотиками

За погодженням Волноваської місцевої прокуратури повідомлено про підозру неповнолітньому мешканцю Волноваського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.
 
Установлено, що протягом березня 17-річний хлопець займався реалізацією наркотичних засобів, а саме, перебуваючи за місцем мешкання,  розфасовував по пакетах небезпечний наркотичний засіб канабіс по пакетах, продавав та виручав від незаконної торгівлі по  1500 грн за три грами речовини. Грошові кошти за свій «товар» зловмисник просив надсилати йому на банківську картку.
 
У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку вилучено рюкзак із залишками речовини рослинного походження та мобільний телефон.
 
На теперішній час хлопцю повідомлено про підозру у вказаному вилучено рюкзак із залишками речовини рослинного походження та мобільний телефон.кримінальному правопорушенні та за клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1760