Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

Бажання уникнути відповідальності за рух без увімкнених фар штовхнуло водія на пропозицію хабара поліцейським

Костянтинівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пропозиції неправомірної вигоди працівникам патрульної поліції.
            Ввечері 21 березня на автодорозі напрямком Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь працівниками групи реагування патрульної поліції Костянтинівського відділу поліції Бахмутського ВП Головного управління Національної поліції в Донецькій області зупинено автомобіль «Ford Transit»  під керуванням 43-річного уродженця м. Дружківки, який рухався без увімкнутого ближнього світла фар за межами населеного пункту.
 
За нескладання стосовно нього адміністративного протоколу водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 200 грн, що було зафіксовано за допомогою бодікамер, які мали при собі працівники поліції.
 
            Відомості про вчинення вказаного кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2039