Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

Взято під варту ще одного підозрюваного у справі заволодіння майном підприємства вартістю понад 1 млн грн

Прокуратурою Донецької області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України ще одному співучаснику заволодіння майном підприємства на суму понад 1 млн грн. 
 
                                                        
 
За клопотанням прокуратури 40-річному мешканцю м. Дніпра обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Нагадаємо, слідчий одного з відділів Національної поліції в Донецькій області, здійснюючи досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому на підставі заяви представника підприємства, що знаходиться у Мар’їнському районі, щодо протиправних дій групи осіб, які шляхом рейдерства намагаються заволодіти майном підприємства, вступив у попередню змову з фігурантами злочину та вжив заходи щодо відчуження майна підприємства на користь зловмисників, а саме у березні 2018 року, використовуючи службове становище, провів огляд території підприємства, в ході якого вилучив та передав представникам злочинної групи три вилкові автонавантажувачі загальною вартістю понад 1 млн грн.
 
Поліцейському та пособнику, який надавав підроблені документи щодо права власності на вказане майно, повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрано запобіжні заходи: слідчому - у вигляді домашнього арешту, пособнику – після скасування апеляційним судом домашнього арешту - тримання під вартою.
 
На теперішній час вживаються заходи щодо встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення зазначеного корупційного злочину.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1568