Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2019

Апеляційний суд підтвердив доведеність провини чоловіка, засудженого за незаконне зберігання наркотиків

Апеляційний суд Донецької області підтримав позицію публічного обвинувачення та залишив без змін вирок Дружківського міського суду, яким чоловіка засуджено за ч.2 ст. 309 КК України, тобто за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України.
 
Публічним обвинуваченням, підтримуваним у суді прокурором Краматорської місцевої прокуратури, доведено, що у січні та листопаді 2015 року поліцейські викрили 36-річного дружківчанина у незаконному зберіганні за місцем мешкання канабісу - особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено.
 
Суд першої інстанції, врахувавши те, що обвинувачуваний у 2013 році вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних речовин, на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин, маючи не погашену в установленому законом порядку судимість, ухвалив вирок про призначення йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.
 
Не погодившись із вказаним вироком, засуджений подав апеляційну скаргу, у задоволенні якої йому наразі відмовлено, а вирок Дружківського міського суду, заснований на беззаперечних доказах сторони обвинувачення, визнано законним, обґрунтованим та вмотивованим.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1921