Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Затримано водія, який, будучи напідпитку, здійснив наїзд на патрульного поліцейського (ВІДЕО)

Під процесуальним керівництвом Слов’янської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2  ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу КК України.
 
                                
 
Установлено, що ввечері 11 квітня співробітниками патрульної поліції у містах Краматорську та Слов’янську, на території м. Слов’янська зупинено автомобіль марки «Hyundai Santa Fe» з латвійськими номерами, у якому знаходились двоє чоловіків у нетверезому стані та малолітня дитина.
 
                           
 
Під час перевірки документів водій умисно здійснив наїзд на 22-річного патрульного, спричинивши йому забій кісті та розтягнення зв'язок гомілковостопного суглобу та інші тілесні  ушкодження, та намагався втекти з місця події, однак в результаті гонитви був затриманий поліцейськими. В автомобілі зловмисник перебував разом із батьком та дворічною дитиною.
 
З’ясовано, що стосовно 34-річного затриманого у Слов’янському міськрайонному суді вже розглядається кримінальне провадження за фактом спричинення легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 125 КК України), а менше місяця тому його притягнуто до адміністративної відповідальності за кермування у нетверезому стані (ч. 1 ст. 130 КУпАП).
 
      На даний час чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.
 
 Відео:
 
Get the Flash Player to see this player.
 
 
 
                                                  Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1942